.

.

52226 Bestway 18'/5.49 m H2OGO! Jedan Tobogan/soft landing za laku i brzu vožnju/1-way tobogan s mokre obloge bazena

52226 Bestway 18'/5.49 m H2OGO! Jedan Tobogan/soft landing za laku i brzu vožnju/1-way tobogan s mokre obloge

HRK 297.36
Količina robe
Dostupno

49 m / 18' H2 OGO! LED Landing Splash and Slide Speed Ramp™ pruža laganu slijetanje za laku i brzu vožnju
Rampin, Ridin, Slidin, FASTER zabava!
52226 LED LANDING SPLASH AND SLIDE 5. Kada se ne koristi, ne može biti sklopljena u 1/10 prostora zbirke, potpuni skup alata, lako za čišćenje i održavanje bazen.
Proizvodi serije" Bestway "prodaja kinesko-američki zajednički pothvat Shanghai Roewe Plast Industry Co.5 V baterije (baterije nisu uključene za siguran transport) se Automatski isključuje nakon 2 sata, kliknite na utoru za bateriju, da biste ponovo aktivirali Rampin, Ridin, Slidin, FASTER zabava! Popravak krpa full kutija 0. Pri korištenju zgrade može biti dovršen rukom i odvijačem u nekoliko jednostavnih koraka. Dok je korištenje vodene pumpe, može napraviti ciklus filtriranje vode, tjedan ne mijenja vodu nikada ne smeta. Dakle, moramo svaki dan mijenjati vodu-to je vrlo teško.
Proizvodi marke Bestway ima svoj jedinstven, inovativan, moderan, praktičan dizajn stil, svoje kvalitete projektiranje procesa u industriji, ogleda se u kvalitetu proizvoda i sigurnost proizvoda, stalna želja za ljubavi. Kada je voda s prvim djetetom, u igri, igrajte se prvi Choi.
(3) koristeći" Scper-tough " snažne polimernih materijala, антиэрозию, otpornost na habanje, benzin, pritisak vode, svjetlost, imaju dovoljnu čvrstoću, žilavost jači, normalan, možete koristiti 5 godina vremena. Molimo vas da ne koristite stroj za pranje rublja, sušilo za kosu i kemijski sredstvo za čišćenje.49 m (18) in length Speed Ramp™ pruža laganu slijetanje za laku i brzu vožnju, povežite se s садовому crijevo i idite na baterije led svjetla duž bočne strane omogućuju vam da koristite slide noću PVC džep na rampi pruža dodatnu zaštitu pretinca za baterije.
7 djeca trebaju igrati u odrasloj njegu, ne dozvolite djeci da se s oštrim, tvrdim da dijete nije igrao, kada je uzrok gušenja.
(1) zgodan i jednostavan poznat kao "mobilni sadnja bazen".Aquat Sports Supplies, kao i voda igračke, trava i drugi proizvodi više od 500 vrsta proizvoda.
Materijal AQUA definitivno hoće sunce i kiša.
3 iznos inflacije, ne treba biti previše pun, da ne nanese štetu pakiranju bubnja.
Puno vam hvala za kupnju i korištenje svjetski poznati brand plast serije Bestway inflatable entertainment products.
20 zdravlje i slobodno vrijeme mogu se podijeliti obitelji ili prijateljima.
6 preporuka pri kupnji proizvoda kupiti poseban širih ljepilo standby. Svi proizvodi, koji se koriste u vodi su "ne спасающими život". tržišni udio lobal u industriji je oko 25%
Proizvodi zabavu Тавра Bestway раздувные uglavnom uključuju zemaljski bazen бассеин, surfanje бассеин, oprema za pročišćavanje vode бассеина i filtriranje vanjskog i unutarnji useinflatable proljeće madrac,греблю kanu, largesurf boardetc. Izdržljiva, ne punjiva led svjetlosni žice-koristite 3 x lr6 DC1. Sirovina za proizvodnju se uvozi iz SAD-a, Japana, Koreje, Singapura i drugih zemalja, svi proizvodni procesi završavaju na 100% холдинговом tvornici Bestway.
8 čuvanje i čišćenje : proizvodi Bestway uzeti sa drugim markama različitih ne-tox plastifikator, iako je cijena se povećala, ali proizvod je više pouzdan i ne-tox i bezopasna!
Pitanja koja zahtijevaju pažnju
1 Inflatable namještaj : kauč, stolice i madrac koji ne индентирует ležaj težine ležaja, nije veća od 100 kg;
Tip bazena 2 : Ne možete previše napumpana, voda ne više od 80%
3 čamac na napuhavanje : molimo vas da, u skladu s postupkom zraka, molimo vas, nosite prsluk za spašavanje, ne koristite u velikoj oluji;
4 i nije lako za nanijeti kontakt vatre i oružje : punkcija, ogrebotina i opeklina; (ремонтопригодный)
5 80% nogu раздувных, раздувных, kreveta i pluća kako bi uzrokovati выпуклину (выпуклину popravak);
6 preporuka pri kupnji proizvoda kupiti poseban širih ljepilo standby.

Karakteristike robe

brend:
Бествей
Broj Modela:
52226
Vrsta:
Tobogan
Dužina:
5.49m (18')
Rasvjetnih uređaja:
Led svjetla duž strane
Baterije:
3 x LR6 DC1.5V (nije isporučen!)
Na stoljeća,:
5-12 godina

Kupci kako žele