.

.

FCFB 25.4*460-720mm stana volan monster MTB handlebar bicikl monotono volan Biciklizam horizontalno kormilo

FCFB 25.4*460-720mm stana volan monster MTB handlebar bicikl monotono volan Biciklizam horizontalno kormilo

HRK 138.60
HRK 132.00
Količina robe
Dostupno

Kapacitet tržišta okvir reketa je oko 6 milijuna godina. U kombinaciji sa svojim lagan, njegova težina je čak i lakši od aluminija, za manje od 1/4 čelika, željeza 20 puta jači od snage. On ne samo da ima inherentna unutarnjim svojstva ugljikovih materijala, ali i kao mekoću tekstilnih vlakana može biti obrađen, tako i nova generacija армирующих vlakana.
Od karbonskih vlakana (CF) - to je nova vrsta vlaknastog materijala visoke trajnosti i visokim modulom vlakana sa sadržajem ugljika iznad 95%. Karbonskih vlakana "izvana mekan iznutra jednostavno", kvaliteta aluminija veći nego što je lako, ali snaga veća od željeza i čelika, i ima коррозионностойкие, visoke modularni karakteristike vojnih i civilnih aspekata nacionalne obrane su važni materijalima. O boji naše sve proizvode u prirodi snimanja, naknadne obrade, zbog svjetlosti i prikaz boje offset loše, ljudi, da shvate. O korištenju nakon kupnje proizvoda, zbog nepravilne montaže ili neodoljive prirodnog uništenja (na primjer, jakog sudara i tako dalje) Šteta, više ne ulazi u popis jamstvenih usluga. Karbonskih vlakana ima čvrstoće na istezanje od 2 do 7 Hpa i istezanje modul od 200 do 700 hpa. Karbonskih vlakana-to je neka vrsta novi materijal sa odličnim mehaničkim svojstvima. Karbonskih vlakana široko se koriste u izgradnji mostova i tunela i drugih konstrukcijskih tipova, popravak strukturni oblik armature i seizmička armaturu, kao i u Nodularni armaturu. Specifična otpornost karbonskih vlakana ovisi od vrste vlakana, i pri 25 C visok modul je 775, a visoke čvrstoće karbonskih vlakana-1500 centimetar. Specifična toplinski kapacitet karbonskih vlakana obično iznosi 7,12.
Oglas s podacima o proizvodu obveza FCFB FW store je jedini brand flagship dućan Alibi, mi smo svečano obećanje da će svi proizvodi su originalni, u trgovini za kupnju robe dostupan aftermarket. Toplinska vodljivost smanjuje s povećanjem temperature i negativna (od 0,72 do 0,90) paralelno smjeru vlakana i pozitivnom (od 32 do 22) okomito na smjer vlakana. Dostupne su dvije debljine : 0,111 mm (200 g) i 0,167 mm (300 g). Proizvodnja šipki od karbonskih vlakana u svijetu je oko 20 milijuna eura godišnje. Gustoća oko 1,5-2,0 grama po kubičnom centimetru, što je osim početne strukture žice, uglavnom je određena temperaturom karbonizacija. Karbonskih vlakana je jedan od glavnih korisnika karbonskih vlakana u području sporta i rekreacije, kao što su golf-klubova, pecanje, teniski reketi, бадминтонные reket, bicikle, ski-štapovi, snowboards, jarbola za jedrenje i jedrenje tela. Karbonskih vlakana također se koristi u veslanje, veslanje i druge morske sportove. To je izrađen od pahuljica grafitne микрокристалла i drugih organskih vlakana duž aksijalnom smjeru dlačice, vlakna, karbonizacija i графитации микрокристаллического grafitne materijala. Procjenjuje se da je proizvodnja šišmiša godišnje dosegne 34 milijuna 40% šipke od karbonskih vlakana u svijetu izrađeni su od karbonskih vlakana. Cijev vlakana ugljika 1 K rezultat rang od žice ugljika, sastav smole, gustoće tkiva ugljika, procesa tlaka kalup i temperature vrlo строга, tkanina cijena ugljika 1 K 3к tkanina ugljika 3 puta. O iznosu Prije kupnje, Molimo odaberite odgovarajuću veličinu u skladu sa stolom za usporedbu veličine dućan, ako ste kupili proizvod veličina ne odgovara, molimo vas, prijavite se u roku od 48 sati od dana nove, ekološki čiste, integritet oznake, ne utječe na slučaj drugom prodaja kontakt s našom uslugom za podršku klijentima zamjene, rezultat problema kvalitete Nemoj se generira klijent ste vi.

Karakteristike robe

Boja:
460мм, 480мм, 500mm, 560мм, 580мм, 600mm, 620mm, 660мм, 640мм, 660мм, 680мм, 700mm
brend:
FCFB
Iskoristite:
Dječje bicikle, круизеры, BMX
Broj Modela:
GORNJE SUMPORA OD KARBONSKIH VLAKANA
Širina:
601 - 700mm
is_customized:
Yes
promjer spojnice:
25,1-26,5 mm
Materijal:
Karbonskih Vlakana
Sastojci:
Volan
Vrsta:
Horizontalno kormilo/monotono volan

Kupci kako žele