.

.

najbolji baterije 601452 3.7 V 061452 500MAH MP3 MP4 rekorder Bluetooth slušalica 3.7 V tablet battery

najbolji baterije 601452 3.7 V 061452 500MAH MP3 MP4 rekorder Bluetooth slušalica 3.7 V tablet battery

HRK 35.94
HRK 27.00
Količina robe
Dostupno

Gotovo sva računala zato i ne održavaju, da je u cilju smanjenja troškova, koji se u propisanom proizvodu koriste B-element (tvornička бракованная proizvodi, бракованная proizvodi klase), performanse baterije može se tri mjeseca nakon što je zajedničko korištenje linearnog pada na kraći rok trajanja . MP3 vrijedan zbog razloga ne koristiti mali baterija-to je vrlo, vrlo loše raspoloženje !
Četvrto, odakle vi znate stroj 'S model baterije ?
1, otkrijte stroj : hrabro razotkriti stroj, unutrašnjost MP3 je vrlo jednostavan, ne потревожьтесь to boli stroj . Ako je baterija nije modelom ili nije vidljiva, onda je jednostavno, pomoću ravnala izmjeriti duljinu, širinu, visinu, a zatim iz tablice, prema gore navedenom načinu pronaći sličnu veličinu kapaciteta, ne treba smatrati sposoban pratiti na putovanje.
3, reprodukcija gore : unutarnji otpor baterije povećava izlazni napon prenizak . Prije manje, a ne super , jer samo veliki, nije instaliran, teret moglo bi se provjeriti skuplji nego sama baterija .
2, ne može dignuti ili jela : domaći kratki spoj baterije ili loše kvalitete kose i eksplozija ili otpor postaje više, baterija ruši .6) U može biti 1. Druga stvar je u tome, da je mali broj strojevi se ne koristi za litij bateriju napon ne 3.
Treće, kako suditi o problemima s baterijom moj fotoaparat ?
Ako na svom uređaju Bluetooth ima sljedeće fenomen MP3 , zakazana je problem s baterijom , zamijenite ga :
1, Korištenje više od jedne godine ima reprodukcija vrijeme (čekanja) značajno kraće ( oko 3 sata), kapacitet baterije smanjuje i do vijeka .
Napomena : MP3 ako pokretanje normalne , a kasnije se otkrije kvar , onda je to više od 90% baterije uzrokuje šanse za druge elektroničke komponente manje prstena , dok je baterija расходуемым materijal , nejednake kvalitete , a s punjačem izlazni napon je obično veća, pritisak nije ograničen iznajmljene litij (4,2) funkcijom, potpuno nezavisno od zaštite linije baterije, lako повреждаемой .
Peto, kako kupiti željeni baterija?
Prvo rastaviti stroj, da se vidi bateriju ( разберет svoje саморазрушающийся, popravak aparata neće naći split), većina baterije su označene model, u stvari, to je vrsta baterije visok ( fat), širina, dužina , postoje modeli u tablici u nastavku za model , ako nema , možete se obratiti sa restoranom, da ide s njima .4, morate kontaktirati vlasnika. Seljak stroj jer, da nema održavanja, u cilju smanjenja troškova , Kada je postavljen unutar baterije s klase B ( tvornički neispravan proizvodi , neispravan , klase proizvoda), u pravilu, ispod kapaciteta, nego što je proizvod je oko 20%, reprodukcije će biti kraće.
3, vidi Tip baterije : Baterija sprayed s općim modelom (u stvari predstavljen veličina baterije ) , snimljen pod navedenim riječima može biti, ako ne s ravnalom o dugu velikodušan snimanja.
4, ne mogu igrati : prsten lanca zaštite od baterije ili prstena, odricanje baterije .
Dva, MP3 litij trajanje
Vrijeme reprodukcije kapacitet baterije i veličina stroja 's potrošnju energije, što je veća ukupna potrošnja energije ekran, koji je veći i bateriju . Ako ste još uvijek na manje , možete koristiti sličan model , koji je sličan malom mjestu , na primjer, vi ste u 552 030 , a ne u tablici dostupne 052,030 , ali visina ( debljina ) mali 0,5 , komad hamer papir 0,5 komad staviti gore, preuzeti u stroj , kako bi se spriječilo potres, kao i prostor stroja, slično naprotiv, može se naći i nešto veći .

Karakteristike robe

brend:
Litreni energetska baterija
Kapacitet Baterije:
500 mah
Paket:
DA
Broj Modela:
601452
Kompatibilan Brand:
Lenovo
Iskoristite:
MP3 / MP4 player
Punjiva:
DA
Vrsta:
Li-polymer
Cipele za polaznike:
Jamstvo trgovine
Karakteristike Baterije:
original

Kupci kako žele