.

.

Motor Visokih Performansi Hidraulička Spojka Master Slave Cylinder Rod System Učinkovit Prijenosnika Pumpa Za Pit Dirt Bike

Motor Visokih Performansi Hidraulička Spojka Master Slave Cylinder Rod System Učinkovit Prijenosnika Pumpa

HRK 90.00
HRK 77.00
Količina robe
Dostupno

vrijeme isporuke na sljedeći način : 2. može biti nekakva razlika u boji, kao što je svjetlost tijekom snimanja.As je naš dobar kupac, želim vam da nam daju pozitivnu ocjenu nakon što ste dobili naši visoko kvalitetni proizvodi.
100% Novi Brand.Ne kupujte, ako se ne slažete, što možete ih koristiti, samo pitajte imamo detaljan crtež, provjerite odgovaraju li oni vas. kupci mogu tražiti puni povrat uključuju troškove dostave ili promijeniti proizvode besplatno, ako smo stavili pogrešne proizvode , propušten paket prijevoznička tvrtka, loše kvalitete ili proizvode razbijeni u vrijeme isporuke(zahtijevaju jasne slike proizvoda i paketa). T T, West vezu, Paypal također su prihvatljivi. molimo, kontaktirajte nas putem e-maila u roku od 30 dana, ako vam je potreban povratak. uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe. pokazali smo vrijeme isporuke klijentima, tako da ne ostavite nam negativne povratne informacije, ako je vaš paket stigao kasno, to je uzrokovano prijevoznička tvrtka. Ne otvarajte spor ili ostavite negativne povratne informacije lako, obratite nam se i pošaljite nam poruku direktno, sve pitanja mogu biti riješena. Vi ćete dobiti isti element, što i fotografije. Kada odaberete poslati kurira, ponekad mi ne ćemo poslati kurira, koji ste odabrali ,jer će se neki problem na carinjenje, i, možda, rok isporuke nije najbrži
. Neki vozila анкерная krunica je U-profil ploče (Suzukiking GS125 machine, na primjer), dok se U-profila ploča je postavljena na kraj pumphead fiksni dugim spiralnim pumpa pod standard M10,i podesivi raspon je dug, pogodan za većinu modela modificirana linija kvačila i kočnice linije, ali neki modeli(kao što je Suzuki king GS125 machine) originalnog automobila izvukao glavu fiksne lokacije шелкирования, potrebno je koristiti svrdlo 8,2 mm, uklanjanjem svila za instalacija metoda 1 Prvo će ispuniti kočnice uljna pumpa pod leži ravna, nema zraka, Svila usta verybig, može se vidjeti da je tamo bio balon 2 vidi gore vijak, cijev s dobrim vijcima закрутки, ne stezati, zahtjev za vijak rupa može biti otvoren 3 to je ključ, nužno dobro izgledati. možda će neke odgode, kao brodarska tvrtka ili carina, želite da ste kontaktirali s nama, ako je kašnjenje, ali ne i otvoriti spor, jer to nije naša greška.
Lagana pumpa za ugradnju ispod glave vijka ankeri шелкует, može širok raspon duljine udaljenosti, podesite položaj prema modelu,koristeći pritegnite navoj ljepilo, sprječavanje slobodan položaj promjene. (pritišćite tipku gore, sve dok se pritisak ne dosegne dno, ima oko 3 cm udaljenosti od upravljača, on je završio ispušni, ali preuzimanje debugging), preuzimati, moraju se povući žice sve, opet pod fiksnim pumpom (pobrinite se da popustite ručicu kvačila, žica cijeli rastegnut)
1. To znači da je brodarska tvrtka će naplatiti ove naknade od vas, ako želite da biste dobili detalje. Cijena kupnje bit će vam vraćen, ali trošak dostave se ne vraća, ako kupci kupuju proizvode greškom, kupci bi trebali priuštiti povratnu vrijednost isporuke je 4. Spojite na pumpi i cjevovoda, i highup, pumpa za ulje plava čaša, a zatim pritisak nekoliko puta nasumce (10), ručka, dobro sada samo čekati (ne dozvoliti nikakve radnje) 5-10 minuta kasnije, u надземном ne pričvrstite otvor vijka vidjeti kako sile ulje izlazi, zatim zaporni vijak, ispušni 4 hidraulička spojka ispušni potpunu kontrolu metode : pogurnite pumpa, pod vodstvom s kućištem pumpe en-croute, držite ruke olovku pumpe, ručka na vrhovima prstiju prelazi oko 3 cm, замесите ne odozdo, ispravno.

Karakteristike robe

Dužina Proizvoda:
18inch
brend:
CAKEN
Tip Elementa:
Užad I Kabeli
Širina Elementa:
18inch
Visina Proizvoda:
5inch
Težina Proizvoda:
0.75kg
Naziv Modela:
804-11

Kupci kako žele