.

.

Bykski B-EXJ-40 40 mm produljiti priključni komplet veze

Bykski B-EXJ-40 40 mm produljiti priključni komplet veze

HRK 23.10
Količina robe
Dostupno

O tvrtki Bykski osnovali smo 2008. godine, imamo vrhunski proizvodna oprema i oprema za ispitivanje, više od 60 zaposlenih, specijalizirani smo za projektiranje i razvoj računalnog sustava za hlađenje, nakon dugogodišnje prakse mi stalno poboljšavamo dizajn za poboljšanje kvalitete proizvoda, brand Bykski dobio odobrenje i pohvale korisnika
Karakteristike I Specifikacije
Visokokvalitetna linija proizvoda Bykski, visoka kvaliteta, lijep izgled.
Navoj : G1 / 4"
Materijal : Mesing
Površinska oplata : анодная ili электрофорезная crna boja
izgradnja brtve silikonske brtve
Pojam o proizvodima 1. od trenutka izbora online trgovine, držite dobru komunikaciju, kako riješiti probleme koji se mogu pojaviti, i, ako je moguće, molimo da uvijek provjerite poruku Ali.
2. Ako imate pitanja ili problema o proizvodu ili transakciji, kontaktirajte nas, molimo vas, nadamo se da će svi zadovoljstvo kupca naših proizvoda, Aliexpress ne može otkazati povratne informacije, ako je kupac ostavio kao lošu povratnu informaciju bez veze, molim vas, nemojte kupiti u našoj trgovini, Hvala za vašu suradnju 3. boja elementa, prikazan na monitoru, a stvarna boja ne može biti isti, molimo vas, shvatite
O Isporuci 1. Mi ne plaćamo carinski porez, to je odgovornost kupca, ako carina, naknada navela kupaca povratak, mi ne vrati trošak dostave.
2. procijenjeno vrijeme transport show na aliexpress samo za referencu, nitko ne može jamčiti da će paket stići u roku od svog očekivanog vremena, ni mi, ni Aliexpress ne možemo kontrolirati vrijeme troškove transporta, tako da mi ne nudimo jamstvo pravovremene isporuke, ali možemo jamčiti da kupac može dobiti robu ili dobiti puni povrat novca nakon prometne probleme.
3.Ako je moguće, molimo da uvijek provjerite broj za praćenje uputili, kako biste bili sigurni da paketi ne će biti vraćen u slučaju neuspjeha dostave.
4.Ako je misa za nabavku, molimo vas, kontaktirajte sa mnom, ja sam se odlučila za više razuman i ekonomičan način transporta do vas.
5.Neke zemlje ili regije ne ulaze u opseg našeg prometa, iz razloga dionicama sigurnosti. Molimo vas, kontaktirajte me, ako kupac treba poslati robu u te zemlje. Dodatne napomene 1. Dostava u Južnu Ameriku kroz express, na primjer u Brazil / Čile, molimo vas, pozovite porezni broj/broj telefona/adresu e-pošte ili dostava može biti odgođeno ili pauzirati. 2. za slanje paketa u Rusiju kroz SPSR potrebno je na e-mail kupca ili uzrokovati kašnjenja isporuke

Karakteristike robe

Boja Oštrice:
Crna, Srebrna, Crvena, Bijela, Zlatna
brend:
Быковский
Program:
Kućište Računala
Linije:
Nema
Broj Modela:
B-EXJ-40
Vrsta:
vodeno hlađenje

Kupci kako žele